Espais Restaurant La Sala

La Terrassa

És un espai exterior format per una tarima central, una zona coberta, una zona pavimentada i zona enjardinada al voltant de la tarima. Disposa d’accés al pàrquing, al celler, la carpa i al hall del restaurant.

Capacitat: 200 persones en format cocktail.

El Celler

El Celler es un espai tancat pensat per festes i àpats en format cocktail. Està format per un espai amb barra, dos espais amb sofàs, una zona de ball i una zona amb taules altes.

Capacitat: 60 persones en format cocktail.

El saló principal del Restaurant La Sala

El saló principal del restaurant es un espai on degustar el menú diari i carta. Disposa de taules amb diferents capacitats i un ambient tranquil.

Capacitat: 50 persones assegudes

La Bota

La bota es un espai ubicat dins del Restaurant La Sala, amb accés directe a la sala principal. Aquest espai està especialment pensat per a reunions d’empreses i grups.

Capacitat: 12 persones assegudes

Saló El Forn

El Saló El Forn és un espai ubicat dins del Restaurant La Sala, amb accés al saló principal i al hall del restaurant. Disponible per a reunions i grups.

Capacitat: 30 persones assegudes

La Carpa

La Carpa és un espai destinat a grans esdeveniments amb accés directe a la terrassa, ideal per reunions i àpats de gran format. Disposa d’escenari amb 2 alçades i doble porta a la part posterior, per accedir amb material voluminós.

Capacitat: 180 persones assegudes i 250 persones en format cocktail

Per a sol·licitar més informació sobre els espais i obtenir una proposta personalitzada, posa’t en contacte amb nosaltres.