Espais El Masover de La Sala

El saló principal del Masover de La Sala

Ubicat a la segona planta de l’edifici principal es troba la sala principal del restaurant El Masover de La Sala, on el cap de setmana disposa de una àmplia carta de productes fets a la brasa i plats pensats per a grups i famílies.

Capacitat: 60 persones assegudes.

La Terrassa

Espai ubicat en la segona planta de l’edifici principal, amb vistes superiors, taules altes i amb accés a la sala principal d’ El Masover de La Sala, al saló Chuletón i al saló Foc a terra.

Capacitat: 25 persones assegudes i 40 en format cocktail.

Saló Chuletón

Ubicat a la segona planta de l’edifici principal i integrat al restaurant El Masover de La Sala, disposa d’extractor de fums integrat al centre de la taula, ja que es un saló pensat per a que el grup cuini la carn al moment.

Capacitat: 8 persones assegudes.

Saló Mieludo

Espai ubicat a la segona planta de l’edifici, amb accés al saló Chuletón i integrat al restaurant El Masover de La Sala.

Capacitat: 16 persones assegudes.

Saló Foc a Terra

Espai ubicat a la segona planta de l’edifici principal, amb accés per el saló principal de el Masover, disposa de una terrassa privada i un foc a terra.

Per a sol·licitar més informació sobre els espais i obtenir una proposta personalitzada, posa’t en contacte amb nosaltres.